Wij zijn TWEE jaar !!!

Berichtjes nalaten in het GASTENBOEK blijft natuurlijk een must voor elke bezoeker van deze site! (Wij krijgen graag feedback, bovendien blijft dit gastenboek een mooi aandenken voor Nathan en Aude)

Nieuwsberichten:
Vrijdag 08 augustus 2008  23u28
De vakantie is achter de rug. Wat betekent dat er opnieuw hier en daar wat tijd is om te werken aan het updaten van de site. Het meeste werk kruipt in het filteren van de vele schitterende foto's.
Onze sloebers werden 14 dagen geleden 2 jaar (op 20/07) reden te over voor een feest. De foto's hiervan staan nu online. Verdere reeksen zullen elkaar nu wat sneller opvolgen. Schrik niet want de sloebers zijn intussen flink gegroeid: beiden 93 cm!
Zaterdag 15 juni 2008  20u12
Op 1 juni zond men op één in 1000 zonnen een reportage uit van onze straat. Mensen die deze reportage opnieuw willen zien kunnen terecht op de website van 1000 zonnen. Grotere versie volgt op deze site.
Zaterdag 31 mei 2008  22u47
Nonkel Sander en nonkel Thomas zijn vandaag jarig. Vandaag beperkten we ons tot een SMSje, maar morgen mogen ze drie plakzoenen verwachten!
Papa heeft heel wat achterstand opgelopen met het updaten van de site, maar wij maken het hem en moeke dan ook vrij druk... toch zijn zij er de afgelopen maand in geslaagd een selectie te maken uit duizenden foto's. Binnenkort kunnen jullie deze ruime collectie bekijken op onze nieuwe webstek; www.koeno.be (lekker makkelijk te onthouden...)
Papa heeft alvast de foto's van augustus en september 2007 online geplaatst.
Tot binnenkort met meer foto's!
Alle voorgaande nieuwsberichten werdenopgesplitst in  "tot 3 maanden" en "tot september 2007" (je kan alles dus nog eens herlezen.)

Laatste update: vrijdag 08 augustus 2008 23:58