NATHAN en AUDE zijn geboren !!!

(Vergeet na jullie bezoek aan onze site geen berichtje na te laten in het GASTENBOEK!)

Nieuwsberichten:
Donderdag 19 oktober 07u50
Gisteren kwam Paul (collega "op rust" van papa) onze tweeling bewonderen. Jammer genoeg is papa vergeten foto's te nemen, zodat jullie ons op ons woord zullen moeten geloven dat het heel gezellig was.
Minder goed nieuws is dat Aude sinds gisterenavond koorts maakt, gelukkig heeft ze er geen last van.
Net vandaag moet papa zelf op controle naar Gasthuisberg in Leuven, moeke zal het doktersbezoek dus zonder papa moeten doen...
 

Vrijdag 13 oktober 16u11

Aude en Nathan zorgen flink voor papa. Aude is er zelfs deze nacht in geslaagd om door te slapen, een voeding vond ze niet nodig. Nathan heeft er nochtans alles aan gedaan om haar wakker te krijgen: verschillende keren tutje op de grond gooien, brabbelen, kreetjes, ... Aude gaf niet toe en besloot rond 9u dat ze toch even bij papa in bed wou liggen. Gevolg: het eerste wat papa deze ochtend zag was een brede glimlach van zijn dochter.
Ook deze ochtend waren het twee engeltjes: lachen, eten, boertje laten, nog wat lachen en dan vallen de oogjes langzaam toe...
 

Woensdag 11 oktober 16u46

Papa is (eindelijk) terug thuis na 19 dagen hospitalisatie. Onnodig te vermelden dat papa zijn kroost heel hard heeft gemist. De kindjes waren onmiddellijk zeer attent en hebben moeke en papa een lange nacht gegeven. (sliepen tot 6u30)
De tweeling is intussen veel gegroeid. Nathan woog vandaag 6,18 kg  en Aude 5,62 kg.
Ze werden beiden vorige vrijdag getest op wiegedood, maar blijken gelukkig geen risicokindjes te zijn. De tweeling maakte van de afwezigheid van papa gebruik om even op televisie te komen. Zo kon papa in het ziekenhuis zijn kindjes bewonderen in elke nieuwsuitzending...
 

Vrijdag 22 september 13u

Via deze weg willen we laten weten dat Nathan en Aude eventjes hun papa moeten missen. Koen wordt terug opgenomen in UZ Gasthuisberg in Leuven omdat hij erg last heeft van een mondontsteking  (chronische afstoting na de beenmergtransplantatie). Daardoor kan hij niet meer eten of praten. Net als de tweeling drinkt Koen enkel vloeibare voeding, maar zelfs dat is te pijnlijk. Koen is al fel vermagerd en heeft daardoor nog weinig reserves.Hopelijk is Koen snel terug beter en kan hij weer veel knuffelen met Nathan en Aude. De tweeling doet hun best om papa niet te moe te maken, vannacht sliepen ze voor de eerste keer door (van 23u tot 5u). Na slapeloze nachten is dit een verademing.
 
Zondag 17 september 2006 19u00
Een tijdje geleden, dus er is opnieuw heel wat nieuws te rapen. Vorige zaterdag bracht onze tweeling een verrassingsbezoek aan oma Kris in het ziekenhuis. (die goed herstelt van een rugoperatie)
Het zonnetje scheen de voorbije dagen en daar konden Nathan en Aude ook van profiteren. Op de geboortereceptie van Marte (geboren op 17 juli) zaten we vorige zondag met de ganse familie Kemseke buiten en genoten van het mooie weer. Het leek meer op een mini-crèche, met al die kleine kindjes: Marte, Anais, Janne, Aude en Nathan. Als enige jongen kreeg Nathan veel aandacht van de meisjes. Janne en Anais mochten al in het gras spelen, Nathan en Aude keken toe. (De foto's hiervan staan online)
De tweeling ging voor het eerst terug naar Lokeren, om gezien te worden door pediater Moens. Ze zijn beiden goedgekeurd, buiten wat lichte reflux en krampjes, is alles ok. Nathan meet 57.5 cm en Aude 57 cm. Maar Nathan weegt 5kg en Aude 4,485kg, er is dus een duidelijk verschil in lichaamsbouw. 's Nachts zijn onze twee sloebers nog geen doorslapers, iedere nacht is verschillend. Soms zijn ze samen wakker, andere nachten kan er soms een uur tussen zitten. Sedert een paar dagen ontdekken ze ook de wereld rondom hen, ze volgen moeke en papa, zijn gefascineerd door licht. Ze zijn ook heel goed in gekke bekken trekken, van wie hebben ze dat mee?
 

Zondag 3 september 2006 14u23

Een (laatste) weekje verlof vloog voor papa voorbij. Ondanks het wisselvallige weer hebben we ervan genoten.
Onze tweeling is voor het eerst naar de zee geweest. Meer dan een wandeling op de dijk zat er natuurlijk niet in, aangezien het zonnetje zich tegenwoordig graag verstopt.
We hebben deze week (gelukkig voor jullie) opnieuw wat foto's geselecteerd, het resultaat kunnen jullie zoals steeds bewonderen op de foto-pagina.
Vorige vrijdag was het de beurt aan oma Kris en opa George om even te babysitten bij onze wondertjes. Moeke en papa gingen naar de verrassingsfuif voor Dominique en Dave. (Er werden gelukkig niet teveel foto's gemaakt)
 

Zondag 27 augustus 2006 19u41

Nathan en Aude hebben hun eerste avond bij de babysitters, oma en opa, achter de rug. Ze zijn erin geslaagd om de ganse avond op schoot te zitten bij hun babysitters. Moeke en papa genoten ondertussen van het tuinfeest bij Paco en Caroline. Onze Nathan heeft het bij momenten erg lastig door vele krampjes, iets waar jongetjes blijkbaar gevoeliger voor zijn dan meisjes. Aude heeft nergens last van, ze slaapt en drinkt zonder problemen. Gelukkig kregen moeke en papa al veel tips om zijn krampjes wat lichter te maken.
Vandaag gingen we voor het eerst op wandel in Melle. De tweeling geniet van het wandelen en liggen in de buggy, ze sliepen de ganse wandeling..Enkel toen moeke en papa op een terrasje iets gingen drinken, begonnen Nathan en Aude lichtjes te huilen. Zij wilden verder wandelen, dus na een snel drankje gingen moeke en papa verder stappen. Een goede gelegenheid voor moeke en papa om hun conditie weer op te bouwen.
Moeke en papa waren zaterdag 26 augustus 6 jaar gehuwd, Nathan en Aude waren toen extra braaf en sliepen als roosjes 's nachts van voeding tot voeding.
Het fertiliteitscentrum in Leuven ging terug open na hun verlof en vroedvrouw Heidi belde op naar moeke om haar vreugde te melden. In het fertiliteitscentrum zijn ze super blij dat onze wondertjes het zo goed doen, dit is de kroon op hun vele werk. Wanneer Nathan en Aude wat ouder zijn, mogen ze mee naar Leuven om op bezoek te gaan bij het fertiliteitscentrum en op de afdelingen van hematologie en de dagzaal hematologie.
 

Woensdag 23 augustus 2006 00u34

Wat vliegt de tijd snel voorbij. Het is alweer enkele dagen geleden sinds Nathan en Aude door alle muziek en gebabbel heen sliepen op het trouwfeest van nonkel Thomas en tante Astrid.
Nathan heeft intussen begrepen dat zijn zus flink aan het groeien is & heeft wat van de ingelopen "achterstand" teruggenomen: hij woog vandaag 4110 gram, Aude 3640 gram. Beiden wegen dus intussen ruim 1 kg meer dan bij hun geboorte vorige maand.
Beide wondertjes hebben duidelijk een eigen karakter en eigen dagritme. (voor Nathan meer nachtritme)
Papa is intussen opnieuw aan het werk gegaan. De namiddagshift maakt het voor moeke niet altijd even makkelijk. Gelukkig heeft ze nog af en toe hulp van kraamhulp en de oma's en opa's.
Toch heeft moeke wat tijd gevonden om een selectie van foto's te maken van de afgelopen weken. Papa heeft de foto's van week 3 vandaag online geplaatst.
 

Vrijdag 18 augustus 2006 11u05

Na enkele nachten waarin Nathan geen zin had om te slapen en urenlang moeke en papa wakker hield, hebben onze beide wondertjes vannacht formidabel goed geslapen. Aude is er zelfs in geslaagd om een voeding over te slaan. Ongetwijfeld hebben ze reeds zitten dromen over de trouw van nonkel Thomas en tante Astrid die vandaag doorgaat. Ze kijken er al naar uit om straks te gaan supporteren.
Papa heeft ondertussen ook een routebeschrijving online geplaatst, zodat bezoekers niet meer zo makkelijk verkeerd zouden rijden.
 

Maandag 14 augustus 2006 17u48

Hier is eindelijk moeke ook eens op de site om iets te schrijven. Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de vele kaartjes en reacties in het gastenboek die we mochten ontvangen. De postbode was dagenlang extra geladen voor huisnummer 10. Onze living hangt vol met lieve wensen, dankjewel. De kindjes liggen zalig te slapen in hun parkwieg, straks krijgen ze weer borstvoeding (Aude rechtstreeks aan de borst en Nathan krijgt zijn portie borstvoeding afgekolfd in een flesje). Het blijft een hele opdracht om ze beiden te voorzien van borstvoeding, maar we houden vol. Soms krijgen ze nog wat flesvoeding bij, onze kindjes hebben vaak grote honger. Vandaag is de verpleegkundige van Kind en Gezin langs geweest. Nathan en Aude kregen hun gehoortest: die verliep heel goed, beiden zijn goedgekeurd volgens de test. Ook hun gewicht gaat goed vooruit: Nathan weegt nu 3700g (geboorte gewicht: 3070g) en Aude 3260g (geboortegewicht: 2570g).

We merken stilaan dat Nathan en Aude echt twee verschillende karaktertjes hebben. Ook hun manier van huilen is heel verschillend. Aan hun kleine geluidjes kunnen we al weten wie er wakker aan het worden is. Aude is een echt meisje, ze wil constant rondkijken, heeft een felle blik, kan hele vreemde snoeten trekken. Nathan is een  teddybeer, heel wat steviger dan zijn zus. Hij kan zich al optrekken met zijn armpjes en ook zijn nekspieren zijn al goed ontwikkeld.

 

Woensdag 9 augustus 2006 17u16

Moeke en papa hebben deze middag (eindelijk) een fotoalbum van week 2 samengesteld. (Nathan en Aude waren zo vriendelijk hiervoor tijd vrij te maken...)
Het waren hectische dagen, zoeken naar het juiste schema voor de borstvoeding, maar intussen (dankzij het goede advies van vroedvrouw An, kraamverzorgster Carmen en dokter Bulthé) loopt alles al iets vlotter.
Moeke heeft ondertussen ook de voorgeschiedenis van onze wondertjes eens op papier gezet. Het is nu exact 2 jaar geleden dat de lange ICSI-weg werd aangevat.
 

Zondag 6 augustus 2006 15u13

De voorbije nacht hadden we twee engeltjes in huis: Nathan en Aude sliepen zalig en zacht. Ook op dit moment liggen ze in dromenland, waar ook moeke in aan het vertoeven is.
Intussen zijn de Lokerse Feesten van start gegaan. Het zal de eerste maal in jaren zijn dat moeke en papa hier niet naartoe zullen kunnen gaan, maar ze hebben dan ook thuis twee prachtartiesten die tv's en festivals meer dan vervangen...
 

Zaterdag 5 augustus 2006 14u43

Vandaag was de "officieel uitgerekende geboortedag" van onze tweeling. Nathan en Aude zijn in de afgelopen 16 dagen flink gegroeid (Ze wegen momenteel respectievelijk 3240 gram en 2790 gram)
Nathan heeft op dit ogenblik duidelijk minder slaap nodig dan zijn zuster. Deze nacht heeft hij moeke en papa op gepaste wijze uit hun slaap gehouden. (huilbui waarbij hij met niks te kalmeren viel) Aude sliep hierdoor als een engeltje verder. Ook daarnet zag ik hem nog met zijn oogjes open liggen. Terwijl hij de volumeknop nog niet heeft opengezet, gaat papa ervan profiteren om ook nog wat te dutten in de zetel.
 

Vrijdag 4 augustus 2006 23u11

De tijd vliegt snel, onze wondertjes zijn intussen 2 weken oud & het gaat nog steeds prima met hen: ze komen goed bij in gewicht, slapen (meestal) voorbeeldig en wanneer ze wakker zijn, beginnen ze onmiddellijk te sporten.
Ik vermoed trouwens dat Nathan en Aude op zoek zijn naar een wereldrecord... jammer genoeg dat van "luiers vullen". Wanneer ze een nieuwe luier krijgen doen ze duidelijk hun best om deze zo snel mogelijk te vullen. Ik bespaar jullie de details, maar geef jullie alvast mee dat ze 's avonds meestal niet meer dezelfde kleren aan hebben als in de ochtend...
Voor moeke en papa is het dan ook niet altijd even rustig: nieuwe pamper, bij moeke liggen voor de borstvoeding, hopen dat ze voldoende hebben & slapen (anders krijgen ze nog wat voeding met fles), tijd voor één of meerdere "boerkes" & daarna moet moeke nog eens afkolven, ... en voor je het weet is het tijd voor de volgende voeding...
 

Woensdag 2 augustus 2006 02u04

Nathan en Aude hebben beiden hun flesje binnen & liggen intussen (hopelijk heerlijk te slapen) bij moeke op de kamer. Beiden hebben intussen hun "wakkere momenten" waarin ze duidelijk hun aandacht opeisen. Gelukkig draaien ze hun volumeknop nog niet volledig open, zodat de buren ook nog van een rustige avond kunnen genieten, maar wij kunnen niet garanderen hoe lang dit nog duurt... Aude weigert in de vooravond nog in haar wiegje te liggen, ondanks het prachtige mobieltje dat boven haar hangt, is ze toch meer geïnteresseerd in alle mensen die rondom haar in de kamer zijn. Nathan wordt dan weer ongedurig vanaf 23u: geen enkele houding is goed voor langer dan 10 à 15 minuten, de verlossing komt wanneer hij zijn laatste/eerste flesje van de dag krijgt omstreeks 01u00...
Tot zover het nieuws van vandaag, ik kruip nu bij ons gezinnetje onder de wol. Voor de liefhebbers van de laatste foto's van onze wondertjes: wij werken aan een album met de mooiste foto's van de afgelopen week.
 

Maandag 31 juli 2006 00u16

Nathan en Aude waren opnieuw voorbeeldig vanavond. Allebei hebben ze mooi liggen slapen, zodat moeke met een gerust hart kon gaan slapen en papa alle tijd had om nog iets te eten en alle foto's nog eens door te nemen. Moeke had dit eerder al gedaan & vroeg om deze selectie online te plaatsen. Het gaat om foto's die (nog) niet te zien zijn in de andere fotoreeksen. Sommige ervan waren als "verloren" beschouwd, maar gelukkig werden deze teruggevonden (nietwaar nonkel Sander en tante Emma?)
Onze twee wondertjes hadden zondag opnieuw elk hun "wakker uurtje" (gelukkig alweer op een verschillend tijdstip), waarin ze onrustig liggen woelen in hun wiegje & pas tevreden zijn wanneer zij in de armen van iemand liggen... Eten gaat bij beiden supervlot, meestal wensen ze meer te krijgen dan wat de pediater had voorzien.
 

Zaterdag 29 juli 2006 14u59

Intussen zijn onze twee wondertjes hun thuisje gewoon geworden. Ook moeke en papa beginnen "ip ulderen pleui te kommen". Vrijdagvoormiddag werden we hierbij geholpen door Vicky van kraamzorg "Reddy Teddy". Moeke en papa hebben het werk een beetje in shiften verdeeld: papa bleef deze nacht op voor de voeding van 01u00 (Nathan had besloten mee wakker te blijven) en moeke nam deze van 05u00 voor haar rekening. (De flesjes waren reeds gegeven voordat papa ietsje wakker werd)
Deze tekst wordt met één hand getypt, want Aude zit deze middag liever bij papa op de schoot, dan in haar bedje. Intussen wordt ze opnieuw wat onrustig, toch even kijken of ze geen vuile pamper heeft...
 

Donderdag 27 juli 2006 23u55

Onze wondertjes en moeke zijn nu thuis. Ik hoor Aude op de achtergrond stilletjes wakker worden (en dat mag want het is ver tijd voor haar flesje)
Wij wensen vroedvrouwen van de materniteit in het AZ Lokeren en onze twee gynaecologes Dr. Scheidt en Dr. Bulthé nog eens speciaal te danken voor alle goede zorgen.
De foto's van vandaag staan nu online. Na het flesje zullen Nathan en Aude wellicht opnieuw zalig inslapen. Moeke en papa zullen hetzelfde doen.
 

Donderdag 27 juli 2006 13u55

Ziezo, het huis is opgeruimd, de boodschappen zijn gedaan, auto vers gewassen (dank nonkel Peter) & de ooievaar staat te pronken in de voortuin. Alles is nu klaar om Nathan en Aude te verwelkomen in hun thuisje.
Papa gaat hen en moeke nu halen.
Voor zij die onze wondertjes en moeke thuis een bezoekje wensen te brengen: gelieve er rekening mee te houden dat moeke, zoon en dochter nog even moeten bekomen, dus GRAAG SEINTJE VOORAF!
 

Donderdag 27 juli 2006 00u02

De winnaars van de pronostiekrondes zijn gekend!
 

Woensdag 26 juli 2006 23u30

Belangrijk nieuwsfeit vergeten: papa ging vandaag naar burgerlijke stand van Lokeren om de geboorte van onze twee wondertjes aan te geven!
 

Woensdag 26 juli 2006 22u42

Deze nacht is de laatste die moeke en de tweeling in de materniteit doorbrengt. Papa gaat hen morgenmiddag halen & daarna kunnen onze wondertjes en moeke rustig thuis bekomen.
We weten nu al dat het de eerste weken wat "zoek" zal zijn, maar alles komt wel in zijn plooitjes terecht.
Toen deze namiddag Feline & Alixe met hun zusje Margot (met mama Veerle en papa Frank) bleek eens te meer hoe snel kindjes groot worden. Deze tweeling is amper 7 maanden oud (geboren 01/01/2006) en nu al kan je je nauwelijks voorstellen dat zij ook nog zo klein als Nathan & Aude geweest zijn. Buren van oma Kris en opa George (Erna en Roger) brachten één van hun kleinkinderen mee: Camille. Zij kon de breedste lach te voorschijn toveren voor het vogeltje dat (naar het schijnt) uit het fototoestel kwam...
Belangrijkste moment van de dag was echter toen nonkel Jo en tante Kathleen onze wondertjes voor het eerst te zien kregen. (tot vandaag waren zij op reis in de USA) En dat op de verjaardag van nonkel Jo!
De laatste bezoekdag werd tenslotte afgesloten met een feestelijk bezoekje van nichtje Inge, waarna Nathan en Aude nog hun avondflesje kregen en het opnieuw bedtijd werd...
 
Woensdag 26 juli 2006 09u10
De poes is intussen (niet zonder slag of stoot) van haar draadjes verlost.
Morgen komt moeke met de tweeling naar huis. Oma Magda komt daarom ons huisje nog een extra poetsbeurt geven, zodat de kinderkamers er piekfijn uitzien voor onze wondertjes. (hoewel ze de eerste weken nog bij moeke en papa op de kamer zullen slapen)
Intussen zijn er alweer nieuwe foto's toegevoegd.
 
Dinsdag 25 juli 2006 23u31
Een zwoele avond na een warme dag, zeker in de "James Bond"-kamer op de materniteit in Lokeren. Was het door het weer of door de hevige emoties van de aanwezigen?
Onze tweeling was de voorbije nacht iets rustiger, zodat moeke toch wat beter geslapen heeft dan de vorige nachten. Was het gisteren Nathan die moeke vroeg wakkerhield, vandaag deed Aude in de vroege ochtend onrustig. Gelukkig was moeke er om haar te sussen.
Deze namiddag hadden onze wondertjes opnieuw veel bekijks: eerst waren er verschillende collega's van moeke en "Caritas-vrienden" (Ann & Ria, Jenny & Magda en de hoogzwangere Evi), wat later kwamen ook onze overburen een kijkje nemen (Fanny & Alain met hun kinderen Laures & Ewout) Toen kwamen Rosientje & Eddy en hun dochter Nathalie hun bewondering tonen voor "de scoontjes". Later was het de beurt aan tantes en nonkels van moeke. (Marleen & Toon en Magda & Willy)
Nathan en Aude krijgen nu afwisselend borstvoeding / flesjes, waardoor papa volop kan genieten van het flesjes geven en "boertjes" laten laten. Als extra cadeau vielen beiden vanavond in slaap in papa's armen. (Aude terwijl Nathan nog borstvoeding kreeg & Nathan na zijn extra flesje) Apetrots kon papa dan ook iets vroeger huiswaarts trekken, want morgen wordt het vroeg dag: Tiny de poes moet langs de dierenarts om de draadjes van haar operatie te laten uithalen. (Gelukkig zal papa hiervoor assistentie krijgen van buurvrouw Els)
 

Maandag 24 juli 2006 23u55

De voorbije nacht verliep toch niet helemaal zoals voorzien. Toen onze kindjes ongeveer 15 minuten in de verpleegpost sliepen (en ons moeke verondersteld werd van ook te slapen) werd moeke verdrietig omwille van het gemis van onze twee wondertjes. Ze maakte dan ook een afspraak met de nachtverpleegster: de kindjes bleven bij moeke tot wanneer zij moeke zouden wakker houden... rond 2u werd vooral Nathan erg onrustig... hun verdere nacht verliep dan toch maar in de verpleegpost... en daar hebben ze het geweten: Nathan maakte zich zo druk, dat de verpleegster hem liet "afkoelen" in een badje! (Van wie heeft hij dit "in het nachtleven duiken?")Slapen vandaag was dan ook niet echt een probleem, vooral niet wanneer Nathan zijn "duimpje" vond, het waren die liefste doetjes zei moeke en dit in een superwarme kamer...
Vroeg in de ochtend kregen jullie een prikje van de verpleegster om jullie bilirubine te testen. (De dokter vond dat jullie gisteren een te gele kleur hadden) maar de waarden waren niet abnormaal en de installatie van een zonnebank is dus niet nodig. ("onder de lamp liggen")
Er kwam vandaag opnieuw heel wat bezoek: zo kwamen Sophie (een meisje waar papa nog veel voor "babysit" is geweest) en haar mama Marleen en zoontje Milan. Niet veel later kregen onze kindjes ook Leen (buurmeisje) en haar mama Roos langs. De tantes (tante Anna en tante Diane) en nonkels (Willy, de pépé van papa, en Julien) van papa waren ook van de partij.
Tussenin wipte de neef van moeke binnen, Cedric. Hij had net gedaan met werken en maakte een omweg om jullie te kunnen zien. Later op de avond zou ook zijn papa Frans (nonkel van moeke) en zijn vrouw, Heidi, en zoontje Remi jullie nog komen bewonderen. Ook Petra en Jan (buren van oma Magda en opa Luc) kwamen de tweeling bewonderen. Gelukkig was oma er om van al deze lieve mensen foto's te nemen.
Onze tweeling slaagde er in tijdens hun avondmaaltijd (als afwisseling; een flesje) gelijktijdig "de hik" te krijgen.
 

Maandag 24 juli 2006 10u38

Het geboortekaartje staat online. De kaartjes die via de post worden verstuurd, konden pas vandaag bij de post worden binnengebracht. (Weekend van de Belgische feestdag... voor de post zijn alle redenen goed om hun klanten niet te bedienen...)
Al van harte bedankt allemaal voor de vele reacties. Wij konden natuurlijk onmogelijk iedereen persoonlijk een sms-je of mail terugsturen, maar wij hopen jullie de informatie die jullie willen, via de website te geven. .
 

Zondag 23 juli 2006 23u40

Na een rusteloze nacht (Nathan en Aude hebben mama 's nachts goed wakker gehouden) konden onze twee wondertjes vandaag zeer goed slapen. Vroeg in de namiddag kwamen Saskia en Koen een kijkje nemen, ook buren Greet, Bart en hun lieve kinderen Jade en Willem kwamen onze slapers bewonderen. Jade was even bang na een gruwelverhaal van mama over het afknippen van teentjes, ... maar het bleek om het aanpassen van body'tjes te gaan bij een baby met zeer grote voetjes... (oef wat een opluchting)
Belangrijkste feit van de dag echter was het bezoek van de oma van moeke. Zo werd het eerste vrouwelijke viergeslacht in de familie Archie voor het eerst samengebracht! De oma van moeke werd gebracht door de vormselmeter van moeke, Gemma Archie, en haar man Gino.
Niet veel later arriveerden ook de opa's & oma's, de zotte nonkels Peter & Thomas en tante Astrid. De grote luxekamer kwam plots wel zeer vol te zitten, regelmatig werd er dan ook door velen een bezoekje gebracht aan de (recent gebouwde) cafetaria.
Reactie van Nathan en Aude op dit alles: slapen, slapen & ... juist ja, slapen. Benieuwd of zij deze nacht het rustig houden in de verpleegpost! (Mama krijgt deze nacht toch even de kans om wat te slapen.)
 

Zaterdag 22 juli 2006 23u08

Nathan en Aude hebben besloten afwisselend moedermelk / een flesje te drinken. De ene keer beginnen ze dolenthousiast van de moedermelk te drinken, de andere keer zijn ze te moe en vallen voortdurend in slaap.
Moeder en kindjes waren blij de buren te kunnen verwelkomen. Wat later kwamen ook Anaïs en Helga op bezoek. (en ze hadden hun ouders ook meegebracht) Oma heeft hier gelukkig wat foto's van gemaakt, zodat papa vanavond de website kan verfraaien met nog wat extra beeldmateriaal.
Als extraatje sliep Nathan deze namiddag véél liever bij papa op de schoot, dan in z'n eigen bedje. (... hij had dit deze morgen ook succesvol uitgetest bij moeke) Aude van haar kant kon deze avond moeilijk afscheid nemen van papa, maar na een extra flesje bovenop de moedermelk viel ze zalig in slaap in papa's armen. Papa Koen kon dus met de glimlach door het gutsende onweer terug huiswaarts rijden.
 

Zaterdag 22 juli 2006 00u12

Moeke Mieke mocht, na een slapeloze nacht, kort voor de middag naar haar kamer op de materniteit.
Zij en de kindjes stellen het goed. Vandaag kregen Nathan en Aude ook hun eerste borstvoeding. Aude had hier duidelijk meer zin in dan haar broertje, ze is blijkbaar vast van plan om zo snel mogelijk hetzelfde gewicht te krijgen als haar broertje (pas tevreden na een extra flesje van papa Koen). Nathan van zijn kant vind zijn "voorsprong" in gewicht blijkbaar ruim voldoende en vindt slapen VEEL belangrijker.
Papa is vandaag met opa in Zelzate de geboortjekaartjes gaan afhalen. De buren hebben hun kaartje reeds in de bus. Zaterdag zullen velen door papa Koen, opa George, opa Luc en Luc Vandevyvere het geboortjekaartje in de brievenbus krijgen. De overigen krijgen hopelijk maandag reeds het kaartje in de bus.
 

Vrijdag 21 juli 2006  03u00

Het lange wachten werd beloond met een bloedmooie zoon en dochter.
De eerste foto's staan reeds online!
Vanzelfsprekend zal deze site de komende weken ZEER regelmatig upgedate worden, kom dus regelmatig terug een kijkje nemen. (ik vermoed dat velen bijvoorbeeld benieuwd zijn naar wie nu eigenlijk de verschillende pronostiekrondes hebben gewonnen. Ik kan eerlijk zijn: wij weten het zelf nog niet...)
Aarzel niet om ons te contacteren.
Indien je van plan bent om ons nieuwe gezinnetje te bezoeken, hou er dan rekening mee dat Mieke nog herstellende is van de keizersnede, zo zal zij de eerste nacht van nabij opgevolgd worden op de afdeling "intensive". Lange bezoeken zijn dus uitgesloten.
Voor diegenen die reeds een bezoekje wensen te brengen op de materniteit in Lokeren, hierbij alvast een routebeschrijving.

Laatste update: vrijdag 20 oktober 2006 17:12